Pop chop fry (၀က္သားလံုးေၾကာ္)နည္းေလး shareေပးပါရေစ
ပါ၀င္ပစၥည္းမ်ား
Pop chop (၀က္သားစဥ္းၿပီးအသား) 320g ။၂၀က်ပ္သား
Onion chop(ၾကက္သြန္နီစဥ္းၿပီး) 160g ။၁၀က်ပ္သား
Wheat flour (ဂ်ံဴ မႈန္႔) 80g။၅က်ပ္သား
Chicken egg(ၾကက္ဥ) 3 eggs။၃လံုး
Seasoning (ၾကက္သားမႈန္႔) 2 Tab spoons။စားပြဲတင္ဇြန္း ၂ဇြန္း
Sugar(သၾကား) 1 Tab spoon။၁ဇြန္း
Cooking Oil(ဟင္းခ်က္ဆီ) 800g။၅၀က်ပ္သား
၀က္သားစဥ္းေကာအသားကိုchicken power ၊sugarႏွင့္အရသာ၀င္ေအာင္နယ္ထားပါ။
၀က္သားကိုဂ်ံဴမႈန္၊ၾကက္ဥႏွင္ေရာနယ္ပါ။
မီးေအးေအးျဖင့္ဆီအိုးကိုထားပါ
အရသာနယ္ထားသည့္၀က္သားကိုအလံုးေလးမ်ားလံုးၿပီး
မီးေအးေအးျဖင့္ေၾကာ္ပါ။
ေရႊအိုေရာင္သန္းလာလွ်င္ဆီစစ္ၿပီးသံုးေဆာင္ႏိုင္ပါသည္။
ကြၽန္ေတာ္၏ဟင္းနည္းကိုဖတ္႐ႈ့တဲ့အတြက္ေက်းဇူးပါပဲ။ Aung 10.6.2016
If you want more visit http://adf.ly/1aly2F
Feed back.mik8083@gmail.com
http://adf.ly/1aly2F
No comments:
Post a Comment